Huoneistoremontit Varkauden ja pääkaupunkiseudun alueella

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Mattopinnoitus J.Väisänen toteuttaa huoneistoremontit lattiasta kattoon Varkauden seudulla. Sopimuksen mukaan palvelemme mielellämme myös pääkaupunkiseudulla. Saat meiltä maalaus- ja tapetointityöt, tasoitetyöt, lattiatyöt sekä muut remonttityöt yli 30 vuoden kokemuksella.Jos kiinnostuit kuulemaan lisää toteuttamistamme huoneistoremonteista, ota yhteyttä. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää sivuillamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Huoneistoremontit meiltä helposti ja viimeistellysti!

Ovatko seinätapetit jo aikansa eläneet? Irvistelevätkö lattiat? Vai harkitsetko huoneistoremonttia ennen uuteen kotiin muuttamista? Tai kenties ennen myyntiinlaittoa? Toteutamme huoneistoremontteja kaikenlaisissa tilanteissa ja tarpeissa. 

 

Onpa toiveena sitten koko huoneiston kattava remontti tai yksittäiseen huoneeseen tehtävä pieni pintaremontti, panostamme aina huoliteltuun työnjälkeen. Huoneistoremontilla saat uutta persoonallista ilmettä kotiisi. Ennen remontin alkua kuuntelemme tarkasti yksilöllisiä toiveitasi ja tarpeitasi, jotta lopputulos olisi mitä parhain. Ehdotamme sinulle mielellämme myös toimivia ja visuaalisesti kauniita ratkaisuja. Olemme tehneet huoneistoremontteja mitä erilaisimmissa kohteissa, joten meillä on laaja tietotaito siitä, miten toteutamme parhaan mahdollisen lopputuloksen kohteeseesi.

 

Kauttamme hoituvat myös remontin yhteydessä tehtävät sähkö- ja putkityöt.

Katso myös märkätilaremontit!

Huoneistoremontti lisää asunnon arvoa ja asumisviihtyvyyttä

Ammattitaidolla tehty huoneistoremontti lisää asumisviihtyvyyttä. Kun valitset meidät huoneistoremontin toteuttajaksi, saat toimivia kokonaisuuksia ja viimeisteltyjä yksityiskohtia. 

 

Ota yhteyttä ja kutsu meidät ilmaiselle tutustumiskäynnille. Suunnittelemme mielellämme kanssasi kohtuuhintaisen huoneistoremontin.

Huoneistoremontti nostaa myös asuntosi arvoa tuntuvasti. Jos siis harkitset asuntosi myymistä, on syytä miettiä remontin toteuttamista. 

 

Työskentelemme aina kustannustehokkaasti ja käytämme laadukkaita materiaaleja, jotka kestävät aikaa. Kaikessa remontoinnissa pyrimme tekemään myös mahdollisimman ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Ekologisuus ja ympäristön kunnioittaminen ovat meille tärkeitä arvoja.