Lattian asennus sekä huoneistoremontit Varkaudessa ja lähiseudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Mattopinnoitus J.Väisänen tekee lattioiden asennukset ja pinnoitustyöt sekä erilaiset huoneistoremontit Varkauden alueella. Lisäksi hoidamme parkettien hiontatyöt vankalla ammattiosaamisella.

Lähdemme tarvittaessa töihin myös kauemmas, muun muassa pääkaupunkiseudulle.

Teemme vankalla ammattitaidolla muun muassa mattotyöt, lattioiden pinnoitukset ja asennamme muovimatot märkätiloihin.

Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä. Jos kiinnostuit tilaamaan lattian asennukset meiltä, ota yhteyttä. Saat meidät parhaiten kiinni puhelimitse. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää sivuillamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Lattian asennus

Tilaa meiltä lattian asennustyöt! Me asennamme niin parketti-, laminaatti-, puu- kuin vinyylilattiatkin. Voit tilata meiltä myös muun muassa parkettien hionnat, laattaukset ja sävytykset sekä tasoitetyöt, matonpoistot ja timanttihionnat. 

Pyydä tarjous

Huoneistoremontit

Mattopinnoitus J.Väisänen tekee erilaiset huoneistoremontit lattiasta kattoon Varkauden seudulla. Saat meiltä maalaustyöt, tasoitetyöt, lattiatyöt sekä muut remonttityöt. Teemme remontteja yli 30 vuoden kokemuksella.

Lue lisää

Kylpyhuoneremontit

Mattopinnoitus J.Väisäseltä saat myös kylpyhuoneremontit Varkauden seudulla. Remontoimme myös saunat ja rakennamme uima-altaat. Palveluihimme kuuluu myös kätevät mikrosementillä tehtävät pinnoitukset. 

Lisätietoja

Lattian pinnoitukset

Onko asuntosi tai yrityksesi lattian pinta vanha ja kulunut? Tuntuuko, etteivät tilat näytä koskaan siivotuilta? Vai haluaisitko vaihtaa lattian värin? Ota meihin yhteyttä ja kutsu meidät ilmaiselle tutustumiskäynnille, niin me kerromme, miten lattiasi voisi uudistaa.


Lattian pinnoitus tekee lattiasta taas kuin uuden ja pinnoitettu lattia on myös helppo puhdistaa ja pitää kunnossa. Lattian pinnoittaminen onkin edullinen tapa uudistaa koko tilan ilme. Käyttämämme pinnoitusmenetelmät ovat nopeita ja ekologisia ja käyttämillämme pinnoitustuotteilla on myös mahdollista värjätä vaikka vanha muovimatto tai laminaatti.

Pinnoittamalla lattiaan saa myös kuvion, kuten vaikkapa yrityksen logon. Voimme myös pinnoittaa ilman väriä, jolloin lattia saa kauniin kiiltävän pinnan. 


Lattian pinnoitus sopii erinomaisesti tiloihin, joissa lattia kaipaa erityistä suojaamista. Tällaisia tiloja ovat muun muassa teollisuuden tilat ja kampaamot. Käyttämämme pinnoitemateriaali suojaa kemikaaleilta, helpottaa puhtaanapitoa ja tuo todistetusti lisää ikää lattiallesi. Pinnoittamalla voidaan myös vähentää lattian liukkautta. Tällainen lattian pinnoitus sopii hyvin muun muassa rappukäytäviin, senioritaloihin, palveluasuntoihin, uimahalleihin ja kylpylöihin.


Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kysy lisää!