Lattian asennus sekä huoneisto- ja kylpyhuoneremontit tarpeen mukaan koko Suomen alueella

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Mattopinnoitus J.Väisänen tekee lattioiden asennukset ja pinnoitustyöt sekä parkettien hiontatyöt kokemuksella. Teemme ammattitaidolla myös muun muassa mattotyöt, lattioiden pinnoitukset, sekä asennamme muovimatot märkätiloihin. Saat meiltä lisäksi huoneistoremontit ja kylpyhuoneremontit toiveesi mukaan. 

 

Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä. Jos kiinnostuit tilaamaan lattian asennuksen tai remontin meiltä, ota yhteyttä. Saat meidät parhaiten kiinni puhelimitse. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää sivuillamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Lattian asennus

Tilaa meiltä lattian asennustyöt! Asennamme niin parketti-, laminaatti-, puu- kuin vinyylilattiatkin. Voit tilata meiltä myös muun muassa parkettien hionnat, laatoitukset ja sävytykset sekä tasoitetyöt, matonpoistot ja timanttihionnat. 

Pyydä tarjous

Huoneistoremontit

Mattopinnoitus J.Väisänen tekee erilaiset huoneistoremontit lattiasta kattoon. Saat meiltä maalaustyöt, tasoitetyöt, lattiatyöt sekä muut remonttityöt tarpeesi mukaan. Teemme remontteja yli 30 vuoden kokemuksella.

Lue lisää

Kylpyhuoneremontit

Mattopinnoitus J.Väisänen toteuttaa kylpyhuoneremontit kohtuuhintaan. Remontoimme myös saunat toiveen mukaan. Palveluihimme kuuluu myös kätevät mikrosementillä tehtävät pinnoitukset. Pinnoituksella saat helppohoitoista pintaa.

Lisätietoja

Lattian pinnoitukset

Onko asuntosi tai toimitilasi lattian pinta vanha ja kulunut? Tuntuuko, etteivät tilat näytä koskaan siivotuilta? Vai haluaisitko vaihtaa lattian värin? Ota meihin yhteyttä ja kutsu meidät ilmaiselle tutustumiskäynnille, niin me kerromme, miten voisimme uudistaa lattiasi pinnoittamalla.

 

Lattian pinnoitus tekee lattiasta taas kuin uuden ja pinnoitettu lattia on myös helppo puhdistaa ja pitää kunnossa. Lattian pinnoittaminen onkin edullinen tapa uudistaa koko tilan ilme. Käyttämämme pinnoitusmenetelmät ovat nopeita ja ekologisia. Pinnoitustuotteillamme on myös mahdollista värjätä vaikka vanha muovimatto tai laminaatti.

Pinnoittamalla lattiaan saa myös kuvion, kuten vaikkapa yrityksen logon. Voimme myös pinnoittaa ilman väriä, jolloin lattia saa kauniin kiiltävän pinnan. 

Lattian pinnoitus sopii erinomaisesti tiloihin, joissa lattia kaipaa erityistä suojaamista. Tällaisia tiloja ovat muun muassa teollisuuden tilat ja kampaamot. Käyttämämme pinnoitemateriaali suojaa kemikaaleilta, helpottaa puhtaanapitoa ja tuo todistetusti lisää ikää lattiallesi. Pinnoittamalla voidaan myös vähentää lattian liukkautta. Tällainen lattian pinnoitus sopii hyvin muun muassa rappukäytäviin, senioritaloihin, palveluasuntoihin, uimahalleihin ja kylpylöihin.


Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kysy lisää!