Laadukkaat kylpyhuoneremontit koko Suomen alueelle 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Mattopinnoitus J.Väisänen toteuttaa kylpyhuoneremontit ammattitaidolla. Saat ammattitaitoiset toteutuksemme joustavasti koko Suomen alueelle.

Tulemme mielellämme tutustumaan remontoitavaan kohteeseesi ja tekemään kanssasi tarkemmat suunnitelmat.

Jos haluat lisätietoja siitä, miten toteuttaisimme kylpyhuone- tai saunaremonttisi, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää sivuillamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

 

 

 

Mikrosementillä tehtävät pinnoitukset – nopea tapa uudistaa tilan ilme!

Laadukkaisiin palveluihimme kuuluu mikrosementillä tehtävät pinnoitukset. Meidän ei tarvitse poistaa vanhoja seinäkaakeleita kylpyhuoneestasi, vaan voimme pinnoittaa ne mikrosementillä. Tämä on erinomainen ja kustannustehokas tapa pinnoittaa kylpyhuoneen tai muun märkätilan seinät tai lattia. Teemme mikrosementoinnit kokeneen ammattilaisen tarkkuudella, joten voit olla varma viimeistellystä työnjäljestä. 

Lue lisää Tietoa mikrosementistä, pdf »

Meiltä saat kylpyhuoneremontit kohtuuhintaan!

Onko vanha kylpyhuoneesi jo tiensä päässä? Kaipaatko kylpyhuoneeseesi lisää toimivuutta ja nykyaikaisempaa ilmettä? Teemme kylpyhuoneremontit asiantuntevasti alusta loppuun. Meillä on tarvittavat märkätilasertifikaatit, joka takaa sen, että toteutamme mm. vesieristyksen kestävällä tavalla.

 

Kun tilaat kylpyhuoneremonttisi meiltä, saat toivotunlaisen lopputuloksen.

 

Katso myös huoneistoremontit!

Saunaremontin aika?

Meiltä saat saunaremontin tarvittaessa kätevällä avaimet käteen -periaatteella. Voimme uusia saunasi lattiasta kattoon tai toteuttaa vain yksittäisiä osatoteutuksia. Voimme esimerkiksi rakentaa uudet lauteet tai hoitaa vain kiukaan vaihdon ja asennuksen. Teknisen taituruuden lisäksi meillä on hyvä visuaalinen silmä. Teemme saunastasi sekä toimivan että tunnelmallisen tilan, jossa jokainen viihtyy.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää saunaremontista! Meiltä saat aina mutkatonta ja asiakasystävällistä palvelua.

Pyydä tarjous!