Palvelemme huoneistoremonttien merkeissä koko Suomessa

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Mattopinnoitus J.Väisänen toteuttaa huoneistoremontit lattiasta kattoon. Saat meiltä maalaus- ja tapetointityöt, tasoitetyöt, lattiatyöt sekä muut remonttityöt yli 30 vuoden kokemuksella.Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten toteuttaisimme huoneistoremonttisi mallilleen. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää  sähköpostia tai täyttää sivuillamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Huoneistoremontit meiltä helposti ja viimeistellysti!

Ovatko seinätapetit jo aikansa eläneet? Irvistelevätkö lattiat? Vai harkitsetko huoneistoremonttia ennen uuteen kotiin muuttamista? Tai kenties ennen myyntiinlaittoa? Toteutamme huoneistoremontteja kaikenlaisissa tilanteissa ja tarpeissa. 

 

Onpa toiveenasi sitten koko huoneiston kattava remontti tai yksittäiseen huoneeseen tehtävä pieni pintaremontti, panostamme aina huoliteltuun työnjälkeen. Huoneistoremontilla saat uutta persoonallista ilmettä kotiisi. Ennen remontin alkua kuuntelemme tarkasti yksilöllisiä toiveitasi ja tarpeitasi, jotta lopputulos olisi mitä parhain. Ehdotamme sinulle mielellämme myös toimivia ja visuaalisesti kauniita ratkaisuja. Olemme tehneet huoneistoremontteja mitä erilaisimmissa kohteissa, joten meillä on laaja tietotaito siitä, miten toteutamme parhaan mahdollisen lopputuloksen kohteeseesi.

 

Kauttamme hoituvat myös remontin yhteydessä tehtävät sähkö- ja putkityöt.

Katso myös märkätilaremontit!

Toimivia kokonaisuuksia ja viimeisteltyjä yksityiskohtia

Ammattitaidolla tehty huoneistoremontti lisää asumisviihtyvyyttä. Kun valitset meidät huoneistoremontin toteuttajaksi, saat toimivia kokonaisuuksia ja viimeisteltyjä yksityiskohtia. 

 

Työskentelemme aina kustannustehokkaasti ja käytämme laadukkaita materiaaleja, jotka kestävät aikaa.

Ota yhteyttä ja kutsu meidät ilmaiselle tutustumiskäynnille. Suunnittelemme mielellämme kanssasi kohtuuhintaisen huoneistoremontin, josta on iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.