Innovatiivinen mikrosementti

Ota yhteyttä

Mattopinnoitus J.Väisänen tarjoaa Aqua-Quartz -mikrosementtiä, joka on käyttövalmis, vedenkestävä ja erittäin hienojakoinen sisustuslaasti. Suomen Mikrosementti Oy maahantuo ja myy tarvittavat materiaalit ja saat ne kätevästi kauttamme. Palvelualueemme kattaa Varkauden ja lähialueet noin sadan kilometrin säteellä. 


Tulemme mielellämme tutustumaan remontoitavaan kohteeseesi ja tekemään kanssasi tarkemmat suunnitelmat.

Jos haluat lisätietoja palveluistamme, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää sivuillamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Mikrosementillä tehtävät pinnoitukset – nopea tapa uudistaa tilan ilme!

Laadukkaisiin palveluihimme kuuluu mikrosementillä tehtävät pinnoitukset. Meidän ei tarvitse poistaa vanhoja seinäkaakeleita kylpyhuoneestasi, vaan voimme pinnoittaa ne mikrosementillä. Tämä on erinomainen ja kustannustehokas tapa pinnoittaa kylpyhuoneen tai muun märkätilan seinät tai lattia. Teemme mikrosementoinnit kokeneen ammattilaisen tarkkuudella, joten voit olla varma viimeistellystä työnjäljestä. 

Tietoa mikrosementistä, pdf »

Mikrosementti on yhtenäinen pinnoitemateriaali

Mikrosementti on yhtenäinen pinnoitemateriaali ilman saumoja. Sillä on erittäin hyvä tarttuvuus erilaisille pinnoille. Sitä on helppo käyttää ja levittää, eikä eri ainesosia tarvitse sekoittaa keskenään. 

 

Mikrosementtiä voit levittää seinään ja lattiaan.

Mikrosementillä yhtenäinen esteettinen pinta

Pääominaisuus CimentArt Aqua Quartz -mikrosementtilaastilla on sen helppokäyttöisyys, sillä saavutetaan yhtenäinen esteettinen pinta, joko näyttämään kiillotetulta betonilta tai perinteiseltä mikrosementiltä. Sen lujuus ja vähäinen menekki tekee siitä ensiluokkaisen verrattuna perinteiseen mikrosementtiin.

 

Tästä mikrosementtilaastista löytyy 12 eri värivaihtoehtoa. Väri on tasalaatuista, eikä värisävyjen vaihteluista työsaumoissa tarvitse huolehtia.

Alusta

Alustan tulee olla puhdas, kuiva, kiinteä ja puhdas pölyistä ja muista epäpuhtauksista. Alustan tulee olla myös vapaa öljyistä ja muista tartuntaa heikentävistä aineista.

 

Oikean lopputuloksen saavuttamiseksi CimentArt Aqua Quartz -mikrosementillä on levitettävän pinnan tulee olla kova, liikkumaton ja ei halkeillut. Vaurioituneet kohdat alustassa tulee korjata ennen tuotteen levittämistä alustaan.

 

Jos pohja täytyy tasoittaa laattojen päälle seinissä tai lattioissa, tasoitus tulee tehdä CimentArt Aqua Base -mikrosementillä, ennen CimentArt Aqua Quartz -mikrosementin levitystä.

 

CimentArt Aqua Quartz voidaan levittää seinään ja lattiaan lukuisiin pintoihin:

  • Tasoite
  • Puu
  • CimentArt Microcement Base
  • Kipsilevy
  • Keraamiset laatat, kuivapuristelaatat tms.
  • Marmori, graniitti
  • Lateksimaali jne.

Pohjan esivalmistelu 

Jos alusta, johon levitetään Cimentart Aqua -mikrosementtiä ei ole tasainen tai tuote levitetään laatan päälle, pohjaan levitetään CimentArt Primer Plus -tartuntapohjuste. Sen jälkeen tasoitetaan pohja Cimentart Aqua Base -mikrosementillä tarpeeksi monta kerrosta, jotta saadaan tasainen alusta Aqua Quartz CimentArt -mikrosementille.

 

Kun päästään levittämään täysin tasaiselle ja kiinteälle pinnalle, aloitetaan työskentely levittämällä pohjalle CimentArt Primer Plus -tartuntapohjuste, jonka jälkeen voidaan aloittaa työskentely CimentArt Aqua Quartz -mikrosementtilaastilla.

 

Jos CimentArt Aqua Quartz levitetään laatoituksen päälle, laatoitus tasoitetaan yli käyttämällä CimentArt Aqua Base -mikrosementtiä.

Pinnan käsittely

Poista hiontapöly viimeisen mikrosementtikerroksen hionnan jälkeen imuroimalla pinta huolellisesti pölyttömäksi.

 

Levitä kerros CimentArt Sealer -kosteussulkua, lakkatelalla huolellisesti iCem CimentArt -mikrosementin päälle. Odota, kunnes kosteussulku on täysin kuivunut (n. 3 h).

 

CimentArt Sealer -kosteussulun levittämisen ja kuivumisen jälkeen varmistetaan lopullinen kosteuden kestävyys levittämällä kerros CimentArt 2-komponenttista polyuretaanilakkaa lakkatelalla. Levitä koko alueelle huolellisesti, erityistä huolellisuutta vaativat nurkat ja kulmat, jotka ovat kosketuksessa veden kanssa, kuten vesikourut, suihkutilat ja altaat.

 

Kun ensimmäinen kerros on täysin kuiva (n. 4 h), levitetään toinen kerros lakkaa. Tiloissa, joissa pinnat ovat suorassa kosketuksessa veden kanssa tulee levittää kolmas kerros lakkaa.